Groepsaccomadatie

Prijzen op aanvraag

Mogelijkheid voor groepen

Voor een groep vrienden of vriendinnen die samen een weekendje erop uit willen, beschikt de Livingrooms over meerdere extra kamers. Naast het appartement voor 4 personen beschikt The Livingrooms-Laren over 3 sfeervol ingerichte tweepersoons gastenkamers die samen met het appartement deels of tegelijk gehuurd kunnen worden. 

Deze comfortabele en sfeervolle kamers beschikken over een wastafel en maken gezamenlijk gebruik van de gezellige badkamer.  Prima uitvalsbasis voor bijvoorbeeld wandelgroepen, fietsers, reünies of breiclubjes.

The Livingrooms-Laren beschikt tevens over een grote ruimte die gebruikt wordt als yogastudio. Gecombineerd met de logeerkamers is The Livingrooms-Laren daarmee uitermate geschikt als yogaretreatcentrum.  

De Studio is natuurlijk ook voor andere doeleinden dan yoga geschikt en werd in het verleden gebruikt voor lezingen, Zhi-gongworkshops, brainstorms en vergaderingen. Informeer naar de mogelijkheden. De kamers en het appartement worden gehuurd zonder catering,  maar de eigenaren zijn graag bereid ontbijt te serveren (basisontbijt: €8,50pp).  Ook is het mogelijk volledige catering te bestellen, lunch, snacks, een simpele maaltijd of een uitgebreid diner .    

De yogastudio is ook afzonderlijk te huren. Informeer naar de mogelijkheden.